Ons verhaal

Ons verhaal

Op 17 jarige leeftijd besloot ik, Gunther De Velder, om mee de handen uit de mouwen te steken in het bedrijf van mijn ouders. Na enkele jaren dienst en vele wijze lessen later, begon ik samen met mijn oudere broer Eric, steeds meer en meer het vaandel te dragen in het bedrijf van onze ouders.  

Beide erg gepassioneerd door de bouw en een enorme drijfveer om telkens een mooi en kwalitatief resultaat af te leveren, bouwden en verbouwden we talloze woningen in de streek! In 2009 besloten we beide om onze eigen weg op te gaan en zo ontstond GDV-Bouw! Sindsdien breidde ik mijn werkgebied uit en verdiepte me in daktimmers, gyprocwerken,…

Daarnaast kwam mijn vrouw, Christine, mee in het bedrijf. Zij neemt al enkele jaren het administratief gedeelte op zich. Verder sloeg de passie voor de bouw al snel over op onze jongste zoon Niels. Hij draait al enkele jaren mee in onze onderneming, zo staat de derde generatie al klaar! Naast Niels en mezelf hebben we nog twee medewerkers genaamd, Jef en Axel, in dienst. Samen vormen wij het GDV-team en zorgen wij ervoor dat projecten zo goed en snel mogelijk verlopen.

Dit alles maakt van GDV-Bouw een echt familiebedrijf, waarmee je kwalitatief en in vertrouwen kan bouwen.